Szemészet

Klinikánkon Dr. Albert Katalin szemész szakorvos végez szemészeti beavatkozásokat főként szürkehályogban szenvedők részére, illetve egyéb szemmel összefüggő problémákkal kapcsolatban.

IOL

Szürkehályog műtét - szemlencse beültetés

A szemészeti műlencsebeültetés egy egyre népszerűbb és teljesen megbízható kezelés, ami alkalmas mind a távollátók mind a közellátók életminőségének jelentős javításához. Egyúttal megoldást jelenthet a szürkehályogban szenvedőknek, illetve olyan személyeknek is, akiknek refraktív lézeres műtét útján már nem korrigálható a látásuk így nekik is optimális megoldást nyújtva hosszútávon és megelőzve a későbbi szürkehályog kialakulását. Mindkét esetben megtörténik egyúttal a fénytörés hibájából adódó rendellenességek kijavítása is, így a páciens akár közelre és távolra is tökéletes látást kaphat.

Pácienseinknek a hazai fejlesztésű és gyártású Medicontur prémium műlencséket ajánljuk, melyek már világszerte millióknak adták vissza a tökéletes látás szabadságát!

Szemhéjplasztika műtét (entropium és ectropium műtét)

Főként korban előrehaladottabb embereket érintheti a szemhéj ki- vagy befordulásának betegsége, mely hosszútávon nagyon kellemetlenné is válhat az illető számára. Erre nyújt végleges megoldást a szemhéj műtétje, mely során rövid idő alatt helyi érzéstelenítésben végzett műtét által lehet helyreállítani a szemhéj méretét és elhelyezkedését.

Cím


  • 1143,
  • Budapest,
  • Szobránc Köz 8.

ElérhetőségekLeopart Design Kft. 2022 - Minden jog fenntartva. - Cookie irányelvek