A klinikáról

Célunk a lehető legmagasabb szintű orvosi szolgáltatást nyújtani prémium minőségben és közegben, de mindemellett megfizethető áron.

Fül-orr-gégészeti centrumunk felszereltségét tekintve az elérhető legmodernebb diagnosztikai és terápiás eszközökkel rendelkezik, de mindez mit sem érne, ha nem volnának kíválóan képzett, az újabb eljárásokat folyamatosan kutató orvosaink, akiknek szakértelme nemzetközi szinten is kiemelkedő.

Klinikánk Budapesten, Zuglóban található, néhány percnyi sétára a Puskás Ferenc Stadion metrómegállótól. Nemzetközileg elismert orvosi csapatunk múltat és jövőt egyaránt megidéző, kellemes környezetben várja a leendő pácienseket.

Csapatunk

Dr. Tóth Miklós med. habil., Ph.D.
Fül-orr-gégész szakorvos

Több mint 2 évtizede foglalkozik fül-orr-gégészettel és koponyaalapi sebészettel. Tanulmányait a SOTE-n kezdte, majd a mainzi egyetemi klinikán folytatta Németországban ill. Salzburgban, Ausztriában a Paracelsus Orvosi Egyetemen. 2014-ben Salzburgban habilitált, majd az azt követő években a Hamburgi Fül-orr-gégészeti Klinika fülészeti divízióját vezette. Jelenleg Kistarcsán a Flór Ferenc Kórházban osztályvezető főorvos, emellett pedig rendszeresen visszahívják Hamburgba komplex műtéti beavatkozások elvégzésére.
Számos szakmai díjat érdemelt ki, nemzetközi orvosi szaklapokban jelennek meg publikációi, kutatási eredményei, szakkönyveket ír. A szakmai konferenciákon gyakran szerepel meghívott előadóként.
Sokoldalú, széles látókörű orvos-szakember, aki amikor éppen nem a hivatásának él, akkor 3 gyermekére szenteli idejét. Bővebben...

Dr. Tóth Miklós a Heti Vizit műsorában

Elérhetőségeink

Bankszámlaszám

10400243-02406464-00000000

Klinikánkon elfogadott kártyatípusok 

  • Visa
  • Master Card

Cím


  • 1143,
  • Budapest,
  • Szobránc Köz 8.

Elérhetőségek