A klinikáról

Célunk a lehető legmagasabb szintű orvosi szolgáltatást nyújtani prémium minőségben és közegben, de mindemellett megfizethető áron.

Egészségügyi centrumunk felszereltségét tekintve az elérhető legmodernebb diagnosztikai és terápiás eszközökkel rendelkezik, de mindez mit sem érne, ha nem volnának kíválóan képzett, az újabb eljárásokat folyamatosan kutató orvosaink, akiknek szakértelme nemzetközi szinten is kiemelkedő.

Klinikánk Budapesten, Zuglóban található, néhány percnyi sétára a Puskás Ferenc Stadion metrómegállótól. Nemzetközileg elismert orvosi csapatunk múltat és jövőt egyaránt megidéző, kellemes környezetben várja a leendő pácienseket.

Csapatunk

Mobirise
Dr. Tóth Miklós med. habil., Ph.D.
Fül-orr-gégész szakorvos

Több mint 2 évtizede foglalkozik fül-orr-gégészettel és koponyaalapi sebészettel. Tanulmányait a SOTE-n kezdte, majd a mainzi egyetemi klinikán folytatta Németországban ill. Salzburgban, Ausztriában a Paracelsus Orvosi Egyetemen. 2014-ben Salzburgban habilitált, majd az azt követő években a Hamburgi Fül-orr-gégészeti Klinika fülészeti divízióját vezette. Korábban Kistarcsán a Flór Ferenc Kórházban osztályvezető főorvos, emellett pedig rendszeresen visszahívják Hamburgba, illetve Frankfurtba komplex műtéti beavatkozások elvégzésére.
Számos szakmai díjat érdemelt ki, nemzetközi orvosi szaklapokban jelennek meg publikációi, kutatási eredményei, szakkönyveket ír. A szakmai konferenciákon gyakran szerepel meghívott előadóként.
Sokoldalú, széles látókörű orvos-szakember, aki amikor éppen nem a hivatásának él, akkor 3 gyermekére szenteli idejét. Bővebben...

Mobirise
Dr. Gonda Gyula
Szemész szakorvos

Dr. Tóth Miklós a Heti Vizit műsorában

Elérhetőségeink

Bankszámlaszám

10400243-02406464-00000000

Időpont lemondása vagy módosítása

Amennyiben módosítani/lemondani szeretné konzultációs vagy vizsgálati időpontját kérjük jelezze azt elérhetőségeinken amint módja van rá, de lehetőség szerint az időpontot megelőzően legalább 24 órával. Természetesen bárkivel megtörténhet, hogy valami okból kifolyólag az utolsó pillanatban kell lemondania/módosítania az időpontot, de több alkalommal előforduló kései lemondás/módosítás esetén intézményünk fenntartja a jogot egy kontroll vizsgálat díjának kiszámlázására a rendelkezésre állás miatt.

Tervezett műtét esetén kérjük annak kitűzött időpontja előtt legalább 7 nappal jelezze, ha bármely okból kifolyólag halasztani vagy lemondani szeretné azt. Amennyiben önnek a műtétet megelőző 7 napon belül nem igazolt egészségügyi indokból kifolyólag volt szükséges módosítani/törölni a műtéti időpontját, úgy a Leopárd Klinika fenntartja a jogot a műtéti díj 50%-nak a beszedésére.

Amennyiben online, telefonon vagy személyesen lefoglalt időpontján nem jelenik meg, akkor egy teljeskörű kivizsgálás díjára jogosult a Leopárd Klinika. Műtéti időpont esetén egészségügyi igazolás hiányában az aznap történő lemondás vagy az időponton meg nem jelenés esetén szintén a beavatkozás teljes díjára jogosult a Klinika.

Klinikánkon elfogadott kártyatípusok 

  • Visa
  • Master Card

Cím


  • 1143,
  • Budapest,
  • Szobránc Köz 8.

ElérhetőségekLeopart Design Kft. 2023 - Minden jog fenntartva. - Cookie irányelvek